CÉGEKNEK

KÉNYELMET HOZUNK A MUNKAHELYÉRE

N

GYORS

Ránk nem kell heteket várni. A hívástól számított pár munkanapon belül a helyszínen vagyunk.

N

HATÉKONY

Szakértelmünkkel párosulnak a legmodernebb eszközeink, így a kártevők írtása a lehető leghatékonyabb módon történik.

N

BIZTONSÁGOS

Olyan anyagokat használunk melyek 100%-ban biztonságosak, mind a bútorokra, az épületre nézve, mind pedig a szervezetre.

4 LÉPÉS, AMI SEGÍT KIÍRTANI A KÁRTEVŐKET

Hiába a modern technológia és a hozzáértő szakértelem, sajnos előfordul, hogy nem sikerül teljesen kiírtani egyes kártevőket, és visszatérő vendégekké válnak. Azoban van pár lépés, amit, ha betart, akkor a kártevő visszatértésének esélyét le lehet minimalizálni.

Ellenőrzés

Érdemes rendszeresen ellenőrizni azokat a helyeket, ahol a kártevők gyakran előfordulnak

Védelem

Csapdák kihelyezése a kritikus pontokra

Karbantartás

Általános karbantartás ajánlott az ingatlanon, annak érdekében, hogy a kártevők megjelenésének esélye minimális legyen

Írtás

Bizonyos kártevők teljes kiírtása lehetetlen feladatnak tűnik. Ebben az esetben hívjon szakembert, nem érdemes bolti eszközökkel probálkoznia

Szeretné kiírtani a kellemetlen lakótársakat a munkahelyén?

Hívjon minket és segítünk!

 

MIÉRT FONTOS, HOGY KÁRTEVŐKTŐL MENTES LEGYEN A MUNKAHELYE?

N

CÉGRŐL KIALAKULT KÉP

Gondoljon bele, hogy hogyan befolyásolná a cégéről való véleményeket, az, ha folyamatosan kártevőkkel kellene küzdenie. Például egy étterem esetében ez egy rendkívül kritikus pont, ami veszélybe sodorná a vállalat jövőjét. Mi diszkréten dolgozunk, így ha ilyen problémával küzd, keressen minket bizalommal.

N

MUNKAVÁLLALÓKRA VALÓ HATÁSA

Senki se szereti, ha a kártevők állandó munkatársakká válnak. Írtsa ki a kellemetlen látogatókat, mielőtt elveszti dolgozóit!

N

A VÁLLALAT BIZTONSÁGA

Bizonyos esetekben a kártevők jelenléte a cégében drasztikus következményekhez vezethez, sőt, akár a végét is jelentheti. Ne kockáztasson!

N

BÍRSÁG KISZABÁSÁNAK LEHETŐSÉGE

Súlyos anyagi költségekbe is kerülhet, ha nem biztosítjuk a cégünket a kártevők ellen. Egy jelentősebb összegű bírság esetén pedig a vállalat pénzügyi helyzete annyira megromolhat, hogy nem lesz képes a további működésre.

Hogyan dolgozunk?

N

FELMÉRÉS, KOCKÁZATELEMZÉS

Ennek keretében magasan képzett szakembereink teljes körű előzetes vizsgálatot tartanak a kártevőirtás alá vont területen, annak érdekében, hogy beazonosítsák a veszélyforrásokat. A kockázatosnak minősülő helyszínek fertőzöttségi szintjének a megfelelő módszerekkel meghatározzuk egyben felderítésre kerülnek a potenciális betörési pontok is. A vizsgálat eredményei alapján szakembereink javaslatot tesznek az alkalmazandó kártevőirtási technikákra, illetve a rendszeresítendő tevékenységekre.

N

KÁRTEVŐ IRTÁSI TERV

A kártevőirtási tervet az előzetes felmérés adatait felhasználva állítjuk össze. Ebben meghatározásra kerülnek azok a kártevők, amelyek ellen megelőző jellegű intézkedéseket kell foganatosítani, illetve a valóban jelen lévő kártevők elleni védekezési intézkedések.

N

ÁRAJÁNLAT, SZERZŐDÉSKÖTÉS

Árajánlatunkat a kártevőirtási terv alapján készítjük el, majd megegyezés után történik a szerződéskötés.

N

KEZELÉSEK, INTÉZKEDÉSEK ELVÉGZÉSE

A helyszíni munkavégzés a kártevőirtási tervben meghatározott intézkedések alapján folyik. Alapvető fontosságú számunkra, hogy a meghatározott cél elérése érdekében a lehető legkisebb beavatkozás a lehető a legkevesebb környezetterheléssel történjék. Gépjárműveink jelöletlenek, dolgozóink kerülik az árulkodó vagy feltűnő viseletet, munkavégzéshez szükséges eszközeinket csomagoltan szállítjuk. Munkánkat az elérhető maximális diszkrécióval végezzük.

N

KÁRTEVŐIRTÁSI DOKUMENTÁCIÓ

A munkavégzésünkről minden esetben munkaigazolás készül, a jogszabályi kötelezettségeknek megfelelően. Ezen kívül biztosítunk a kihelyezett felszerelésünkről egy kártevőirtási térképet, valamint a felhasznált szerformákról biztonsági adatlapokat. Naplót vezetünk a kártevők helyszínen észlelt aktivitásáról, amelynek segítségével meghatározhatóak az esetleges későbbi intézkedések. Kártevőirtási dokumentációnk alkalmas arra, hogy mind az Ön, mind az ellenőrző hatóság számára átláthatóvá tegye a teljes munkavégzésünket.

Szeretné kiírtani a kellemetlen lakótársakat a munkahelyén?

Hívjon minket és segítünk!