HANGYÁK

Magyarországon elsősorban ez a kerti hangyafélék, illetve fáraóhangya fészkek semlegesítését jelenti. Ez két jól elválasztható csoport, elsősorban a fészek helyében, illetve táplálkozási szokásaikban is eltérnek. A kerti hangyaféléknél a fészek elvétve található az ingatlanon belül, esetleg régebbi házak vályogfalában fordulnak elő. Ezzel szemben a fáraóhangya fészkek a vizesblokk környékén, rendszerint az ingatlan területén belül lelhetőek fel. 

 A terület felmérése után a szükséges mennyiségű és fajtájú irtószerrel avatkozunk be. A feladat nem csak a az ingatlanban található hangyák elpusztítása, elsődleges célpontunk a boly mélyén rejtőző királynő kiiktatása. Ha csak a dolgozókat irtanánk (velük lehet találkozni elsősorban), királynő érzékeli, hogy alacsony a dolgozók száma, és több tojást rak. Kiirtásuk szakember segítsége nélkül nehézkes (és sokszor időrabló, sikertelen) feladat.

Miért fontos megszabadulni a hangyáktól?

s

GYORSAN ELLEPIK AKÁR AZ EGÉSZ INGATLANT

A hangyák szinte észrevétlenül ellepik a ház minden szegletét

s

BESZENNYEZIK AZ ÉLELMISZEREKET

Számos korókozót terjesztenek

s

ALLERGIÁS REAKCIÓT VÁLTHATNAK KI

Az allergia egy súlyosabb formája életveszélyes is lehet

4 LÉPÉS, AMI SEGÍT KIÍRTANI A HANGYÁKAT

Hiába a modern technológia és a hozzáértő szakértelem, sajnos előfordul, hogy nem sikerül teljesen kiírtani egyes kártevőket, és visszatérő vendégekké válnak. Azoban van pár lépés, amit, ha betart, akkor a kártevő visszatértésének esélyét le lehet minimalizálni.

Ellenőrzés

Érdemes rendszeresen ellenőrizni azokat a helyeket, ahol a kártevők gyakran előfordulnak

Védelem

Csapdák kihelyezése a kritikus pontokra

Írtás

Általános karbantartás ajánlott az ingatlanon, annak érdekében, hogy a kártevők megjelenésének esélye minimális legyen

Karbantartás

Bizonyos kártevők teljes kiírtása lehetetlen feladatnak tűnik. Ebben az esetben hívjon szakembert, nem érdemes bolti eszközökkel probálkoznia

Szeretné kiírtani a kellemetlen lakótársakat az otthonából?

Hívjon minket és segítünk!